måndag 7 november 2011

Vilda bebin - en Kummu gen!


Den här lilla vilda ungen och mamman är i Leksand. 
Förra gången vi var här räckte hans armar inte så långt som de gör nu... så idag har vi möblerat om och flyttat saker högt upp - dit han inte når, inte nu i alla fall men kanske snart. 
Det är full gas hela tiden, tänk att en sån liten kan vara  så snabb? Han kan inte gå men han klättrar! och kryper i racerfart - det är Kummu genen! 
Så måste det vara, Elsa var jättelugn som ettåring hon liksom bara gick omkring och bar på små saker, dockor och hinkar. Men å andra sidan är hon lite mer fartfylld nu. 

Igår var mamman på Presenta, stängde vid tre sista betalande kunden gick kvart över. Då mår man bra, riktigt bra! Många som köpte julklappar också - fullkomligt älskar att så in julklappar i alla fall nu så här innan jul. Älskar kunder också! 

Nu väntar en veckas mor-son-mys vi ska på öppnaförskolan här uppe och träffa fina vänner och bara tanka närhet (om herrn nu kan vara stilla i mer än en nanosekund) 
På fredag kommer  fina fotograf-pappan och hämtar hem sonen, som då ska få en vecka med farmor-mys. Tänk vad lyckligt lottad han är. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar