tisdag 29 november 2011

Fin-flickornas födelsedag


Dom fyller år dom fina tjejerna. Den ena fyller åtta och den andra 10, du milde vart har tiden tagit vägen. 

Du stora, fina och fullkomligt underbara 10 åring, Du var ett sånt litet fint knytt som inte alls var större än halva eran soffkudde - då den där gången jag träffade dig för första gången. Två månader var du. Den lilla blå huv-jackan med öron - den var stor då! 

Jag firande din ettårsdag men missade din tvåårsdag - då föddes Elsa! 

Vår fina rara Elsa, minns hur du tittade med dina stora ögon den där novembermorgonen på Danderyds sjukhus. Vi älskar dig gränslöst! 

Vi har varit på besök i Elsas klass, hon var stolt när hon fick bjuda på glass och krama sin lillebror. Det pysslades, klipptes och klistrades adventsljusstakar när vi kom. Essa har tur som går i en sån mysig klass.
Baren och fröken övade inför lucia - åh vad vi längtar! Vi ska inte avslöja något, men det kommer att bli fint, väldigt fint. 
Efter skolan begav vi oss för att fira lite mer och mysfika med den nya 8 åringen. Hon fick presenter och pussar, men det stora kalasandet sparar vi till helgen, men då ska hon firas riktigt mycket.

Grattis tjejer!



På vägen hem åkte vi genom den där nyöppnade, nyrenoverade tunneln. Tja, det kändes inget speciellt och vi kan inte med säkerhet säga var dom har gjort - men det har tagit tid att genomföra. 
Nu gick det lite fortare att komma hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar