måndag 21 november 2011

Bonusmåndag

Oj, oj vilka modiga föräldrar vi är... Idag tog vi oss till en av de större leksaksaffärerna i Stockholmsområdet, och i sällskap av BÅDA barnen. Mmm, det ni! 
Men vad gör man inte när man inte kan hålla på sig och därmed planera sitt barnafödande lite bättre. Här fyller ungarna år så här månaderna innan jul ( Elsa om en vecka) och så har dom namnsdagar också som vi firar och sen kommer julen... 

Elsa gick runt med penna och papper och skrev flitigt ner allt hon önskar sig. Playmobil står rätt högt upp på hennes lista. Så gör också Pet shop, och en laserkula. Einar kollade in bussarna och Brios fina röda flygplan.

När man är i Leksaksaffär så tycker man som förälder oftast att man inte ska leka med sakerna utan man får snällt önska sig. Kan säga att det går sådär när man har med sig en pappa som våran...




Dagar som denna då både skolan och fritids har studiedag hinner man med en hel del, så det blev en tur till Rusta också där det köptes ett fin-fint vädringsställ. Jojo, så snart kan vår walk in closet bli mer än bara planer i huvudet. (man kanske till och med hittar det man söker) 

Ytterligare en leksaksaffär och en pizza senare är nu Elsa lämnad, ( en Elsa som verkligen inte ville åka) Einar sover, juldukarna är framme och vuxenumgänge står på schemat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar