söndag 27 november 2011

var vi där?


Jodå, denna lördag var vi också duktiga nog att ta oss utanför dörren samtidigt som vi passade på att underhålla vår sociala samvaro.Allt detta skedde på konstfacks julmarknad, tillsammans med en massa, massa andra människor som nog tänkte likadant som vi. 
Ruskigt trevligt hade vi också! 
För att riktigt få in den där kreativa känslan i kroppen så begav vi oss senare till den närliggande pizzerian. Där gick man ut stort med att det var "nyare, fräschare, och godare" ...undrar hur det var innan???
Man blev i alla fall bjuden på pepparkakor.

Härligt med lite utflykt ibland, och vad hade vi gjort om vi inte tagit oss ut? Troligtvis hade vi funderat på att ta tag i städningen som pockar på...

-Tack Caisa för en trevlig dag! 

Här hemma har vi VÄLDIGT ont om julpynt (allt det som glimmar jul finns i Leksands hemmat) så avsaknaden av röda girlanger har väckt en liten inre längtan av att inreda hemmet som en pizzeria. 
Hittade en röd  sladd och den får vara stand in tills vi kommer över rött glitter, och det passar nog bättre med GRAN än palmträd när det gäller juldekorationer. (om man inte är ute efter den har pizzeriakänslan )


Lyckades i alla fall knåpa ihop en liten stjärna att hänga i fönstret, det känns fint!
Imorgon är det 1:a advent

Så tar man ett steg tillbaka och inser att den inte funkar, inte alls faktiskt men man låter det vara -  för man orkar inte göra om det. Tummen upp för alla som vågar inreda i pizzeria stil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar