onsdag 23 november 2011

resan fortsätter

Vi fortsätter vår resa mot julen, Farsta är med oss och centrum är vackert! 
Hemma har vi fått upp en det av julinredningen för att hinna njuta.. Vår son är inte alls kompatibel med våra juldukar utan han ser mer till att dom glider ner och ligger som en hög på golvet. Däremot så är han löjligt förtjust i pepparkakor! Han vet var burken finns och han vet hur man får upp den...


Så äntligen! Efter månader av väntan och hårresande kyla på kroppen. Fotograf-pappan har flyttat ut ur den varma, sköna Lyx-huv-tröjan och mamman kan äntligen flytta in.Där tänker hon minsann bo tills flyttfåglarna kommer tillbaka efter vintern. Ljuva plagg! 
Nu kan vintern och kylan komma på riktigt.

Annars har ju Einar Matsson åter visat sig givmildhet och godhet genom att låta oss bli fosterföräldrar åt två stycken extra el-element. (vad gör man inte för att slippa åtgärda det som gör att våra ordinarie vattenburna inte håller måttet) Så nu har vi två el-element som blir så varma att man inte vågar ha Einar i närheten av dom, och det är tänkt att man ska ha dem på golvet. Sen har vi ju den värmefläkt som vi blev tilldelade ifjol (det var också som en nödlösning) den är heller inte rolig om små fingrar kommer nära.. 
Men vi kan ju alltid ha det varmt och gott när vi inte är hemma med Einars fingrar.*Tummen upp för smarta lösningar*
Idag fick sonen i alla fall ett underställ så att vi även i år kan klara av en Einar Mattson vinter inne. (eller sitta i pulkan ute)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar