onsdag 23 maj 2012

VäLKoMmEn tIlL TRötTa fAmiLjEn!

 Vi ligger + på kontot för halsont, snor kontot, trött kontot och även kontot för ledvärk och närhet, eftersom vi mår som vi mår. Fotograf-pappan plussar även på sitt studentkonto. Det stora minuset är sömnkontot eftersom hostan kommer så fort man försöker lägga sig ner. Även annars också men den blir alltid värre när man ska gå till sängs.

I morgon var det från början tänkt att vi andra skulle utflykta med fotograf-pappan till Södertälje för att efter avslutat dagsverke för pappan, hälsa på hans rara fina mormor Blenda.
Men så sjuka som vi är i den här familjen så ska man (så långt man kan) hålla sig borta från söta 90- åringar. Andra människor också egentligen... (alla som träffat någon av oss löper stor risk för sjukdom)

Fy vilken seg historia, vi är riktigt trötta på att vara sjuka, det har liksom varit samma sort av halsont i över en vecka - ingenting tycks hjälpa. Här hemma dricks det ofantliga mängder med te..
De där antiinflammatoriska halstabletterna hjälper bara en kort stund och får bara tas var 3:e timme, vilket är långt ifrån vad som skulle behövas. Vi överkonsumerar Panodil för att lindra smärtan istället..

Den enda som är riktigt pigg är Einar, men han har ju en förmåga att somna mitt i maten... 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar