fredag 18 maj 2012

Meckar´n, vi vet var han bor!


Nu blir det familjeskryt igen! 
Alltså, pappan har varit så himla duktig den senaste veckan, ni anar inte. 
Det var ju det där med alla dessa saker som dom hade lite synpunkter på när det var besiktning av kamerabilen här nu för ett tag sedan. (Orättvist, det där med gubbar som ska tycka en massa) 
I alla fall... den duktiga Volvo-grabben tog tag i det hela och förra helgen vigdes åt både garagearbete och buss kneg. 

Denna vecka har sett ungefär likadan ut förutom att han har lyckats med att kombinera buss, garage och fluktat på avgångselever.
Och visst har det kostat mindre tid med familjen och allt för få timmars sömn.Men ändå, familjen är stolt och kamerabilen glad. 

Allt är dock inte klart ännu, tror att det var så att det återstår den delen som hade med bilens ändtarm att göra och det blir väl nästa veckas pyssel. Samtidigt som det där med skolorna drar igång på allvar. 

Vi andra lovar att hålla mer ordning här hemma och stå för större delen av markservicen också. Du är bäst och det hoppas vi att besiktningsherrarna också kan se. Det är inte alls alla som klarar av att göra allt det där joxet själva.







För att det hela ska bli mer tydligt kan vi ju avslutningsvis visa er hur Amazonen ser ut för tillfället - det är också ett projekt....och en annan historia!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar