tisdag 22 maj 2012

Bland trendfärger, hattar och halsont

Inte kan vi motstå bakverk?

Prinsess dop i stan... 

Enligt expertis så är dagens trendfärg här i Stockholm "pudrig blekrosa" och så ska man inte ha hatt utan en STOOOR blomma på huvudet. jaha?, och inte kan väl Kummuklanen vara sämre än alla modebloggare (även om vi inte är en modeblogg) men vi är ändå så otroligt vänliga och ger er  dagens outfit. Sonen har tassat omkring i en grön tröja från Polarn & Pyret, randiga byxor med matfläckar och en lite trivsamt överfull blöja. Mamman har haft ett par alldeles för bekväma haremsbyxor och en mysig och nedspilld huvtröja med företagslogga.Pappan glider runt i uniform av pikémodell och en lite för stor prilla under överläppen. 

Dagen har annars varit lika snuvig och jävlig som igår. 
Mamman och Einar gjorde en mindre tripp till centrum för att fylla på med te, inflammationsdämpande halstabletter, pappersnäsdukar och lite barnmat. 
Plåta-pappan gled runt bland studenter i Stockholm. (gissar att han säkert muttrade bittert över att han inte arbetar för scanpix och fick fota prinsess dop) 
Ja, ja..han är i alla fall jäkligt bra på det han gör, inte minst på avgångselever.( står alla fritt att tolka det som man vill)
Han kom i alla fall hem INNAN sonens middagsvila och var tvungen att sova i TVÅ timmar(!) Okey, vi vet att det har att göra med att han också är sjuk, snorig och hostig. 

Hoppas att vi får vara friska snart, nu när vi redan varit i Norrköping...

Så har vi firat att vår kära vän GRÄDDFILEN fyller 60 år - Grattis till den


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar