lördag 17 december 2011

SNÖ





Alla har vi väl någon som sitter vi vår högra axel och vakar över oss, ser till att vi har det bra och ger oss goda råd och vägledning. - någon som förstår oss, och hör våra böner.
Som ett tecken på att det finns högre makter kan vi meddela att Einar sov hela natten igenom.(ibland räcker det att hålla tummar och tår)

Det blev en tur in till ett regnigt Stockholm, vi åkte buss, Elsa var lite hängig och sen började snön falla, då åkte vi hem igen. 
Nu ligger vårt stora vackra E med feberrosiga kinder och man kan höra hur hon andas tungt i soffan. Piggelin och Panodil gör förhoppningsvis susen. Vi pussar den varma pannan och hoppas att hon blir frisk snart.

Lilla E fortsätter härja här hemma, idag klättrade han åter upp i soffan med denna gång skulle han även över ryggstödet och var på väg att falla ner till golvet på baksidan av soffan. Lyckligtvis var pappa där för att stoppa... Påsen med pantburkar har han också varit på idag, ett tag hade vi tomburk över hela köksgolvet. Jo...å så högtalarna...pappan funderar på att bygga nya skydd (dom andra kan han ju forcera)i plåt eller vad det nu blir. Mamman röstar på oasis det är ett underskattat material.

så avslutar vi dagen med att gratulera Stig på namnsdagen. GRATTIS, GRATTIS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar