söndag 4 december 2011

lite tårta på det..

Barnen kommer med säkerhet att minnas pappa så här i samband med sina födelsedagar och andra högtidliga tillfällen. (mamman kommer från och med nu att minnas att han plåtar med uppspärrade näsborrar..) Tja, om sisådär en elva år är ju Elsa förhoppningsvis i studentsvängen och innan dess är det ju massor vi vill föreviga, tex den stundande lucian i skolan.

Vi har haft en otroligt fin kalashelg, Elsa var på topp humör och hade bjudit över två vänner på lite lyx-lunch i form av pannkakstårta och saft. Vet inte vad det är med sockerstinna flickor men Einar tyckte att dom var världens bästa kompisar som inte alls fick stänga in sig på Elsas rum för att få vara ifred. Men något säger oss att han kommer att få uppleva det MÅNGA, många gånger framöver.(lika bra att han vänjer sig) 



På eftermiddagen kom  barnens mormor och senare (efter hockeyn som det heter här) kom morbrodern och Malin. Det blev ytterligare en tårta och  lite presentöppning, även present till den kommande SVEN-DAGEN vilket gjorde att även lilla E:et fick paket. 

När mörkret fallit in tog vi en promenad genom det vackra och tittade på alls fina granar som står lite överallt. Så stor skillnad på här och Farsta. 
Nu ska vi tända det andra ljuset i adventsljusstaken, senare far vi tillbaka till stan och då ska vi väl tända äpplet också. 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar