onsdag 21 december 2011

En kura-inne-dag

Elsa är äntligen feberfri och idag har hon varit mycket piggare än de senaste dagarna. Däremot har snuvan och hostan slagit till och även lilla E har snor i näsan.
Vad gör man inte för att tillfredsställa två snoriga och extremt rastlösa  barn, när man så här innan jul har en kura-inne-dag? 
Barnen och mamman enades om att vi skulle bygga en koja i vardagsrummet. Lyckliga hittade vi också ett tyg som täckte hela rummet  om vi så velat. (men vi nöjde oss med soffan och bordet)
det blev jättebra och Elsa var nöjd tills dess att Einar tyckte att det var  mycket roligare att vara ovanpå kojan än i.... vi blev tvungna att riva den, lägga tillbaka cirkustältsbakrunden i sitt bo och festa loss på Wafers med istället! 
Liksom varför hänga läpp, och äta godsaker är ju en fin-fin plan B


En annan fin grej som har hänt i dag är att Elsa har klätt granen här hemma, riktigt mysigt och nu kan man känna hur nära det faktiskt är till jul.

Imorgon är det skolavslutning, och eftersom hon har varit feberfri hela dagen så har vi bestämt med hennes fröken att hon inte ska vara med i skolan imorgon, men att vi ska komma direkt till kyrkan istället så att hon får vara med på avslutningen. 

Sen sticker vi söderut igen för att njuta av den magiska julen i Norrköping och äta pepparkakor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar