lördag 6 augusti 2011

Oj, oj, Mammalycka!



Efter att jag skrev det förra inlägget så gick vi på loppis-dag här i Leksand.( Soligatorsdagens tema var loppis) Där var det första vi stötte på en jättefin jordglob för bara 50 pix, den skulle bara vara våran liksom..
Nu står den här hemma i vårt sovrum och lyser, åh det är så hemtrevligt och mysigt att man inte alls vill gå och lägga sig utan bara mysa omkring i sovrummet. Det ska bli så härligt när höstmörkret faller, och vi bara längtar tills det blir mörkare och vi kommer tillbaka till Leksand. Jordgloben passar så bra här så den stannar och får inte följa med till Stockholm. 
Men det var inte alls det enda fyndet vi gjorde...Pappan hittade en ny rak-kniv, en fint campingbord till Amazonen, vi hittade också ett liiitet fint vitrinskåp i teak med glas-skjut-dörrar, och lite fina retro barnkläder till lille farbror Kummu. 
Man blir varm i magen av att göra bra fynd!  


Annars går vi snart (efter helgen) in i sista Leksands veckan, det känns redan vemodigt i hjärtat det har varit en helt underbar sommar och vi har träffat underbarn människor och fina saker, fikat gott ätit smask och njutit njutbara drycker. 
Pappan åker likt en packåsna imorgon med fullt lastad bil och mamman och den lille kommer med tåg senare. 

Sen börjar hösten, allvaret och skolfoto säsongen för pappsens del. Men eftersom han längtar så mycket så hade han en liten mjukstart med att försöka ta proffsiga bra bilder på Einar. 

...Det gick sådär bra...faderns proffsiga framtoning har sjunkit till en något lägre nivå. ( eller så är han bara lite ringrostig efter några veckors pappaledighet )






...Nu hoppas vi föräldrar att vi åtminstone kan få ett par schyssta studentbilder på grabben om X antal år, vägen dit kan nog bli både lite krokig och lång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar