torsdag 25 augusti 2011

Bajs Bonanza!




Han den lille som vanligtvis är så pigg och rask och har baken full av myror (japp, där har vi den igen Kummugenen) han har de senaste dagarna varit lite risig i magen. Känsliga läsare kan sluta läsa här!
Men för er som inte är lika kräsmagade och dess utom vill veta hur det ligger fatt med lille Einar, kan vi meddela att han har haft diarré och kraftiga magsmärtor i samband med intagande av föda dvs MAT.
Mat som en kort stund därefter kommer ut bakvägen som grönt bebisklet... och i mängder!
Och där i mellan har han skrikit eller snarare gråtit av smärta och olycka. Einar som liksom annars till sättet är världens gladaste unge som näst intill aldrig gråter. Så när det händer och håller i sig i två dagar så blir vi alldeles olyckliga vi också - men framför allt så är vi inte vana vid situationen "gråtande barn" 
Efter att nu ha tagit hjälp av allt expertis som kan tänkas så som farmor, mormor, vänner, sjukvårdsrådgivningen och ett besök på vårdcentralen så verkar det som om bajsandet har avtagit lite. Nu på kvällen har det inte alls varit så mycket gråt (nästan ingen faktiskt) och han SOVER nu i sin säng.

Vi får hoppas att det håller sig så och han tillfrisknar till imorgon. Då ska vi läs: ÄNTLIGEN( vi har inte varit där på tre månader) få åka till Norrköping och tanka tid med farmor och farfar. Det måste man ju bli frisk av om inte annat. ♥




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar