söndag 14 augusti 2011

Kärlek och regnbågsfärgade bussar





Vi har varit på den mest fantastiska bröllopet någonsin, och finare par får man leta efter. Hurra för kärleken och för Robban och Ida. Vädret var strålande och det var varmt ( jovisst kan det  till viss del bero på att vi hade folkdräkt på oss ) Den fina tillställningen ägde rum i Hagaparken och dit tog vi oss  ståndsmässigt med  F L Y G B U S S... varför ha ett familjeintresse om man inte vårdar det! Sen passar det så bra ihop med hembygdsdräkt också! 


Einar var undertiden hemma med farfar och bunus-farmor. Även på kvällen när vi skulle ut och äta och faktiskt hade tänkt att ta med oss den lille så insisterade dom på att stanna kvar och även ge oss en barnfri kväll.
Riktigt lyxigt och vi är så  tacksamma! 

Men det var igår, och idag har vi känt oss lite slitna. Men en brunch inne i stan med brudparet fick vi in i dagen i alla fall. 

Nu dom närmaste dagarna så ska vi bara landa och komma till ro. Det var ju bara två dagar sedan vi kom tillbaka till stan efter våra härliga sju veckor i Leksand.
Saknar men man vår leva med den saknaden och det går lättare ju längre tiden går. Men vi åker upp om bara tre veckor igen så det så! 

Till dess så ska vi vårda kärleken och tokhånglas i massor,så där fint och tonårsmässigt ni vet.



Ja, och det där med gåvagn och jordglob är fixat! Globen påträffades på en loppis i Leksand dryga timmen efter mitt inlägg och gåvagnen fyndades på blocket i veckan.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar