torsdag 4 augusti 2011

EFTERLYSNING






När Elsa var liten hade hon en fin liten gå-vagn, den finns inte kvar... (man gör förhastade beslut ibland) så nu är vi på jakt efter en till Einar han borde ha den NU och det är faktiskt en av nackdelarna med att bo i Leksand, att det liksom inte finns så mycket affärer som tillhandahåller bra barn saker. Man måste ut och åka bil, och ha massa tid till att leta på rätt ställen. Det har inte vi - tid alltså! Försöker leta på nätet men det är inte alls samma sak..( och så lägger dom på biff i frakt ) Brio vill gubben ha för det hade gumman och den var toppen!
På lördag är det slutar denna härliga dalasommar för uniformspappan som ska tillbaka till stan för att köra buss igen, men han ska jobba och har inte tid att flyga runt och leta gåvagn, mamman ska vara kvar en vecka till och jobba så hon har inte heller tiden och lilla Einar kommer att vara med sin mormor lite.. 
Men finns det någon som har lite tid över? så snälla speja lite efter en sån här fin gåvagn. Kanske att den finns därute och väntar på Einars små händer... För han vill ha den.
Åhh, så säg till om du har tid att leta lite i en butik nära dig - eller ännu bättre om du har en som du inte behöver så lånar vi gärna.
 
( när vi ändå är på efterlysningshumör så är mamman är ute efter en jordglob av modell äldre med lampa i om någon har det )

2 kommentarer: