onsdag 29 juni 2011

Nu är den här - pappaledigheten!

Så där ja, nu är han tillbaka igen BUSSCHAUFFÖREN. Han som har varit en vända till Stockholm och några fler (vändor alltså) till Arlanda. Han är tillbaka nu och vi kan åter göra fina mysiga familjesaker. Som exempelvis att tillbringa några varma timmar på en badstrand i närheten av byn Heden i Leksand. Det är ju bäst att passa på eller hur.. Inte allt för ofta har vi ju kunnat tillbringa somrar tillsammans på det här viset. Prisa pappaledigheten!

Elsa tycker att det är så här hon vill ha det på sitt sommarlov och man kan ju inte annat än att hålla med henne. Får hon som hon vill så blir det bad flera dagar här framöver. Det blir att skriva en önskelista till SMHI eller vad dom nu heter dom dära vädergudarna. 

Skönt hade vi det i alla fall på stranden!





Så har vi hunnit med en liten tur till Insjön också och bland annat så blev det ett besök på kyrkogården. Det var ett tags sedan sist och det var konstigt att komma dit med Einar..Men det var fint och även om man faktiskt drar sig lite för att besöka sådana ställen känns det alltid bättre efteråt när man väl varit där. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar