måndag 27 juni 2011

Solsken och söta sommargäster

Vi har världens sötaste lilla sommargäst. Elsa har ju med sig sin Silvris hit och från början tyckte vi att det skulle bli så där måttligt kul att dela husrum med en gnagare. Men, men..
I förmiddags googlade jag på hamstertillbehör och det finns boull (sådant som de kan bädda med i sitt lilla hus) i ROSA fatta vad sött åh jag vill inte att den lille hjärtevännen ska åka härifrån alls. När Elsa inte är hemma eller när hon har somnar för kvällen smyger mamma in och plockar ut den lille och sedan sitter vi och myyyyser i soffan och klappar mjuk päls...
Nuttepluttegosigosigoos! 

Igår for fin-pappan med BUSS för att köra BUSS för att sedan återvända med BUSS.( För er som inte förstår vårt busskodspråk: Han var tvungen att jobba två dagar i Stockholm och tog bussen fram och tillbaka)
Men sen ska han vara ledig och visa bara ben i solskenet.

På tal om solsken så har vi andra som inte BUSSAR ägnat oss att ta fina härliga kvällspromenader i solnedgången, ,det är ju så otroligt fint här uppe. Ni som inte har varit i Dalarna får se till att komma hit,lovar att ni kommer att ha svårt att åka tillbaka till var ni nu kommer ifrån. 


Man mår så bra här!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar