söndag 10 juli 2011

Repetitioner och framsteg



Nu är det intensivt med Himlaspels repetitioner varje dag och det blir långa dagar... Så den där helgen (förra helgen) då vi åkte till Budo och tankade energi den behövdes, även om man skulle vilja åka dit igen nu på en gång.. Vi älskar verkligen den lilla stugan. Men just nu finns det inte tid till sådant lyx. 

Pappan har dragit ner hem till stan för att busa till det lite på en svensexa, det var viktigt och dom skulle göra manliga saker (man vill inte ens gissa vad man gör då) Barnen har vi snällt proppat fulla med mormor tid och "övriga" repeterar till Himlaspelet  från morgon till kväll. 
Men man ska inte klaga (vilket vi inte gör) det är bara en gång om året det är så här och inte är det tråkigt heller. Premiären är om en vecka och sen brukar det ju gå för fort innan det är slut för detta året. 
Men årets spel kommer att bli bättre än det någonsin varit (i den form det är i nu) och Himlaspelet firar 70 års jubileum iår dessutom.
Så alla som inte har varit i Leksand och sett spelet kom hit och se det!


Einar övar också på sitt lilla vis och det ger resultat ska ni veta han har fått sin första lilla söta risgrynstand i munnen och IGÅR knäckte han kryp koden så nu tar han sig fram dit han vill. Helt fantastiskt! Vår lille Einar kryper.. det är stort och det är ett år sedan jag åkte in akut till Falun och tillbringade några dagar på sjukhus och vi hoppades och höll tummar och tår för att den lille skulle stanna kvar i magen ett tag till.Och det är han som KRYPER nu.

Med Elsa är det också bra hon njuter av att vara här och igår efter repet då barnen skulle hämtas hem så fick man bara med sig den ena, Elsa skulle stanna kvar och sova hos mormor och visst får hon det om hon vill. 
Hon hade för den delen lurat med sig mormor till leksaksaffären och där i sin tur lurat till sig en häst. Hon vet att det aldrig skulle funka med någon annan än just mormor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar