fredag 2 mars 2012

Solguden och kyrkan

Vi kör vintervecka i Leksand, solen skiner och vi gör mysiga saker så som promenader och.. tja..vintermys helt enkelt.
Elsa vill bygga med lego nästan hela tiden då hon inte gör en paus för att RITA legogubbar och skriva sagor kring dessa. 
Dock så har hon en massa skolarbete med sig över lovet som hon bara måste göra, eftersom hon varit sjuk en hel del innan. Så ska hon även skriva en berättelse om bröllopet vi var på som hon sedan kan läsa upp i skolan när hon kommer tillbaka. 


Det är så otroligt skönt att vara hemma och ha en hel stor gård att vara på och man behöver bara ta tre steg från gården över gatan så är man i centrum av Leksand. Allt finns nära! 
Man kan tvätta precis när man vill utan att behöva boka, vill man köra fler a maskiner om dagen men flera timmars mellanrum så gör man det. 
Hade vi inte varit så lata och bara tvättat på eftermiddagar och kvällar hade man kunnat få tvätten torkad ute i solen också. Men, men lite måste man spara tills dess att det blir vår på riktigt. 
(och den största delen av våren tänker i alla fall 50% av denna familj spendera här) 



Elsa har passat på och sova hos mormor och Einar har fått fara där och leka även om det verkar som att morfar faktiskt är hans stora favorit av de två.
Just det, Einar har klättrar och trillat in i ett element och skaffade sig en rejäl bula i huvudet. Men så fort det lagt sig skulle han upp på samma ställe och klättra igen.  

HEJ & HÅ! 

Nu ska här avnjutas det finaste presenta te så här innan sängdax för trötta föräldrar, så får vi väl se vad morgondagen för med sig..har i fin-kyrkan tar vi lite dagen som det kommer...
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar