tisdag 10 januari 2012

Ohooooooo!





Einar vaknar tidigare numera känslan av det, är sådär! Eller så är det så att vi är tröttare inte alls utvilade när han börjar gny på morgonkvisten. Det är nog lite av båda.Men det känns i knoppen som på bilden här ovanför.  
(gillar byggnaden, det är som i nintendovärlden fast på riktigt! Jag lovar, om man bara hoppar på den där så kan man nå svampen som gör en större och piggare...eller varför inte ett välbehövligt extraliv)
Hur som så är det en lyx att ha Els som leker med sin bror i stort sett hela förmiddagen så en trött förälder kan vakna upp i soffan. (och en annan trött och buss-sugen förälder kan pinna iväg till city terminalen ) 

Elsa fick lön för mödan ändå, när vi tog oss inte till stan och hon fick åka till Djurgården för att titta på sitt allra käraste Vasa skepp. Vi skulle kunna bo där helt klart! Meningen var att att hon skulle titta ut tröja med vasa på åt sig själv, men det var så konstiga storlekar och dessutom bara kortärmat så vi väntar till i vår. Även om vi känner på oss att det kommer att bli flera turer dit med Elsa innan våren kommer. 
Hon köpte sig i alla fall ett pennskrin till skolan. 
Einar spanade också storögt upp på Vasa och ropade Ohooooooo! 

Kort därefter begav vi oss åter in till stadskärnan för att få i oss någonting att äta innan det var dags att ta sig till Danderyd. Fint att det sammanföll så bra med pappans lunch också... riktigt mysigt att mötas upp (om än en liten stund) så att hela familjen kunde samlas runt bordet.

Det kan uppfattas som kaosartat, men det är så här vi har det.


Som sagt, Piggelin liten son - lite trött pappa en början på 2012

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar