tisdag 3 januari 2012

2012, bara sådär!

L E K S A D N D visst, vi har snuva och Einar hostar men vi har tagit oss upp hit. 
Åkte upp på nyårsafton - är det någon gång som man ska vara ute och åka så är det då, vi var nästan helt själva på Mc Donalds i Hedemora...  
Men vi kom fram lagom till att hinna göra lite potatisgratäng och se på raketer från sovrumsfönstret. Första parkett i höjd med fåglarna! Einar sov sig igenom allt. 

Elsa och mamman har varit och åkt skridskor yeeh, eller nåt. Men lite mer övning ska nog mamman kunna glänsa igen efter så där en 25 år ..
Men vi tar det lugnt, lilla E är ju inte helt 100% kurant än, det liksom hänger lite snor från lilla näsan och han hostar på nätterna när han ligger ner. Batterierna är dock laddade och han kör på för fullt.
Det faktiskt hur bra som helst. 


Vi är hemma i kyrkan med den finaste julkrubban (om man bortser ifrån vår egen österrikiska släktklenod) Men det är alltid lika mysigt att tassa ner i kyrksalen för att titta på krubban och den stora granen.
Och grannens alltid lika välkomnande tomte i trappen!
Det är liksom speciellt att vara här runt jul - synd att vi inte kunde åka upp tidigare. 

Så är det 2012, liksom bara så där från ingenstans. Det är nu man ska önska sig saker och ha förhoppningar om det nya året, äh, vi hoppas bara att det blir ok! 
Inte allt för stora familjeskandaler..
Och med bröllop och annat på familjeagendan så ska vi väl kunna skaka fram en liten sammankomst i Norén-anda i alla fall..(tråkigt vore väl annars)

Så börjar vi väl sakta  inse att Elsa är en stor tjej..
Tja, vad säger man puss och gott nytt år! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar