onsdag 19 oktober 2011

Riktat tack!

.Tack Photomic

Innanför detta hemmets vanligtvis lugna väggar har någon smusslat in en elakartad dagisbakterie. 
Snor, ömma bihålor och frossa har snurrat runt här hemma hela dagen. Fy så dant! 
Det är alltid samma sak varje höst, och efter att vi tvingades leva några dagar på SÖS förra hösten så har vi i år varit noga på handsprit och två. Tydligen hjälpte inte det..

- Så tack för snoret! 

- Ett varmare tack vill "vi" rikta för den goda nattsömnen

Mamman sover bättre när hon får mer plats i sängen, och det lilla barnet sover bättre när ingen snarkar. Eftersom fotografen i detta hem går upp i ottan så kan vi andra i halvtid efter läggdax sova jättebra och få sovmorgon till så där en 09.30 eller så.. härligt!

- och ett innerligt tack för världens bästa och snabbaste service när vi framkallar bilder.

Einar tyckte idag att det var dax att göra något år den stökiga bokhyllan som står här. Hans förslag var att flytta allt det stökiga från hyllan och ner på golvet.
Han var mycket nöjd, men vi vet inte om det känns så mycket bättre nu? 

Lite så har väl dagen varit i stort eftersom det har varit lite slagsida här hemma pga härjande bakterier. Einar har röjt runt och fått på sin höjd någon svag förmaning (som han inte alls hör, eller skiter i )
Pappsen kom hem tryckte i sig en pizza och stack iväg och repade på "äldre örnarna" fd Dogday. 

Idag somnar vi på ett nytt sätt med nappen i hand - det är nu vi BORDE starta med avvänjningen om vi vill slippa kattunge-traumat på Skansen.

1 kommentar:

  1. Aahhh, ni också... men här är det bara jag som är jättejättesjuuuuuuuk (nära döden faktiskt)medans barnen är pigga, om man bortser från att Elias kräktes i tisdags. I onsdags var ALLA barn hemma för att JAG var så dålig att jag inte orkade få iväg dem... *rodna* :-))) Krya på er! Och heja Einar, han äger på att städa!

    SvaraRadera