lördag 22 oktober 2011

Bland sockerhäxor

Igår var vi på skolans Helloween party. Elsa och hennes kompis V var nog sötast bland alla häxor. Men enligt Elsa så får det inte glömmas bort att nämna att hon var en vampyr-häxa och ingen vanlig häxa. (tror att vampyrhäxa står lite högre i rang) 
Det var hög disco musik och barnen köpte godis och skrek. Chockade föräldrar höll för öronen. Klockan 8 skulle alla som inte gick i fyran gå hem. Efter att ha stannat för matpaus med två trötta barn reste vi sedan hem genom natten..

Idag har vi tagit det lugnt, Elsa gick med mamma till centrum och handlade present till kalaset vi ska på imorgon.Det var lika mycket folk ute som på julhandeln så man undrar hur det kommer att bli sedan.
Einar och pappan chillade hemma.
 
Barnen har lekt massor med varandra idag, och nu spelar Elsa prinsessa spelet med Einar vet inte hur bra det går med ingen av dom gråter i alla fall. 
Pappan har åkt iväg till OK - trixa-själv med kamerabilen, den har också virus denna vecka.. tydligen var det något som kunde lossa när man kör och då skulle det inte bli kul.. Bara det inte tar för långt till och för mycket pengar att fixa. 
Kvällen kommer nog att bli lugn, vi så råttor ute idag, och Einar har morbrors gamla tröja!

Årets julbild fanns också på schemat för dagen ungarna gör inte mycket på order så vi får se hur resultatet blir sen. Men vi har kul och det är väl huvudsaken eller hur?


Pappas Beauty box - Ett fint alternativ till barnvakt!

1 kommentar:

  1. LOL! Vampyrhäxa minsann!
    Så fin bild på dig och dina barn - förutom att du inte syns tillräckligt mycket. *gnäller* ;-)

    SvaraRadera