söndag 16 oktober 2011

Barn, bakat och BUSS


Så var det söndag igen. 
Det går fort nu, snart kommer Lucia! 

I fredags var det barn-mässa ute i Älvsjö, Einar fick hänga med dit men klagade inte (det gör han sällan, han finner sig i det mesta) men han sov lite i omgångar.. 

I år fick man en hel del fina presspresenter som faktiskt verkar vara användbara för en blivande 8åring så nu har vi ett presentförråd som heter duga. (mycket rosa) 
Efter "timmar" på mässan fick Einar bli hämtad av photomic-pappan och dom gjorde fina saker tillsammans i hemmet. Mamman var kvar ytterligare en liiiten stund och drog sedan in till stan för att dricka umgås med vänner. 

Lördagen var lugn och vi tog en promenad till Sköndal och fikade på det fina lilla konditoriet som vi hittade till för inte alls länge sedan. Fint att promenera i löv och vara förälskad, vi har det bra tillsammans!
Fläskfilé-lördag-kväll på det och Einar får två ännu lyckligare föräldrar.♥♥
fina barbenta


Idag passade väl valda delar av familjen på att ta sig tillbaka till början av helgen och få ut det sista ur mäss-miljön.(det fyndades kläder till båda barnen)Mer goodiebags... Eftersom det var "Hem & villa" mässa också så passade vi även på att göra ett till besök även där. Hittade två riktigt fina montrar som fick hjärtat att klappa lite extra.


Så drog vi in till stan, promenerade med fina Helena svullade onyttig mat och pratade om livet. Så där som man gör en söndag! 
Jo, så träffade vi på världens finaste busschaufför som kom för att på bussa vis slänga i sig en buss-burgare innan han bussade vidare mot nya mål och terminaler.. Einar vinkade till uniforms-pappan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar