söndag 21 oktober 2012

T Å R T O R, T Å R T O R, T Å R T O R..

Höstens största händelse i kyrkan är ändå höstbasaren med  T Å R T B U F F´E så även i år utan tvekan! 
För en nätt summa får man äta (vräka i sig) så mycket tårta man vill - kan inte bli bättre. 
Tanter kom från alla Leksands hörn, ja till och med utsocknes! Bilar, rullatorer, färdtjänst allt är tillåtet det enda som gäller ät att komma fram till tårtbordet innan det tar slut. 


Vi gick ut hårt och öppnade med smörgåstårta, så här i efterhand var det ett mindre genomtänkt val eftersom vi inte orkade så mycket som vi skulle ha gjort annars. Fotograf-pappan har ju bussmage och fick plats för mer så det var fusk...
Vårt bidrag till buffébordet tog i alla fall slut fort, vi hade gjort två tårtor med ställde bara ner en så nu har vi en HEL tårta i kylen som vi bara m å s t e äta upp. Stackars oss! 
Finaste tårtan var i alla fall den med kyrkan på, den är gjord av söta systrar samma talanger som gjorde den fina tårtan till Baby Showern vi ordnade för vår fina vän Matilda i somras. 

Och på tal om henne så åkte vi direkt från buffén hem till henne och hennes fina barn och den lille, lille färska O. Fotograf-pappan hade med sig både kamera beauty box, och den stora gröna och det blev en massa fina bilder på barn och katter och EINAR som flera gånger simmade in i bild och självmant gick och satte sig. (varför gjorde han inte så för några veckor sedan så det verkligen gällde)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar