söndag 14 oktober 2012

Buss-pappan och familjen!


I fredags var mamma och lilla E på barnmässan i Älsvsjö de var nästan äckligt mycket folk och snoriga barn men vi höll humöret uppe och fyndade lite kläder och presenter till barnen. Einar har ju fyllt sina 2 men Elsa har båda namnsdag och födelsedag kvar och snart kommer som bekant julen också. Bra då att ha ett litet lager att ta av eller hur? 

Ja, i morgon reser halva styrkan tillbaka upp till Dalarna och det känns så nedrans sorgligt på ett sätt, men det ska bli skönt att komma upp till den friska luften. E kan ju inte maska från dagis hur länge som helst heller...

Som sagt, det är mitt uppe i packandet och det borde man ju egentligen återgå till, men vi vill  så gärna dela med oss av vår  fina fantastiska dag full av familjeroligheter.

Som bussåkande med buss-pappan, spanande på S T O R A flygplan och roliga maskiner.Sen fick mamman och den lilla sonen åka tillbaka med den snygga busschaufförspappan när han kom tillbaka till flygplatsen för andra gången. 

Riktigt roligt, och vi lyssnade på "hjulen på bussen" högt på spotify i mobilen (lite som tuffa skolungdomar gör på tunnelbanan) Stockholms vistelsen fick ett extra fint avslut!En riktig kalasdag!
Vi fick till och med åka med in i bussgaraget och E fick sitta vid ratten en liten stund.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar