måndag 12 september 2011

Träffa LEKSAND




Vi har träffat Dalarna, oj vad vi har träffat dalarna! En helt fullspäckad och fullbokad helg.. 
Dalarna och Leksand slog på stora trumman för att få folk utifrån att upptäcka landskapet och vilja flytta upp, eller hem eller dit. 
Vi åkte också upp för att "träffas"
Mamman skulle jobba i butik och så passade vi på att klämma in ett litet tidigt 1 års kalas för lilla Einar också. ( han gillar förresten tårta kan vi konstatera  )  Han fick en kloss-låda av mormor som han lekt en hel del med redan.



Jo så var vi runt på fina öppet hus träffar men inte för att få känslan att flytta upp som det var tänkt utan mest av personliga skäl. Som att Elsa vill hälsa på sitt gamla dagis och titta hur det såg ut nu. Dom har en BUSS på gården (den har förvisso varit där hela tiden) men den var kvar och Buss gillar ju vi..



Sen var vi förbi högstadieskolan som är en landets mysigaste och bästa. Vi tittade på aulan, musiksalen och lärde Elsa några bra högstadieposer som är bra att kunna.... 
Man blir nostalgisk och får tår i ögat av allt det fina skolan har att erbjuda, även om det inte längre är en renodlad högstadieskola utan en f6 - 9 skola eller vad det kallas (det heter säkert något fint på skolspråk)
Elsa hänger i aulan, precis som man ska..



Sen träffade vi kyrkokören, fin-butiken Presenta, Capributiken (som nu är ett minne blott) konditori Siljan, gårdskafét och en massa fina människor och släktingar.
Även om vi nu väljer att flytta tillbaka eller inte så var det en fin helg att minnas i alla fall... 

Tack alla människor och kunder som gjorde helgen så bra som den blev!

Presenta

Kyrkokören

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar