onsdag 7 september 2011

suddiga vardagspixlar på våra underbara ungar!




Vardagen visar sig med höstregn och vi stannar helst inne i värmen.Njuter av smörstekta kantareller, gravad lax äter lite choklad, dricker te, går en sväng till öppna förskolan, sen sover vi middag... leker lite och väntar på att fotograf-pappan (som inte heller han har så avancerade dagar) ska komma hem. 


Idag var Einar och mamman dock på Apoteksmässa i Kista med Einar kompis Neoh och hans mamms.
Massa fina saker kom vi hem med, även om hemresan inte alls var kul för Einar. Han kaskad kräktes flera gånger och han fullkomligt badade i spyor, och kläderna och bilbarnstolen och det luktade surt i hela bilen.. 
Han har varit lite till och från i magen ända sedan han var sjuk senast och vi misstänker att han har lite samma problem med laktos som Elsa hade när hon var liten. Så nu ska vi försöka få tid hos läkaren för att kolla detta. 

Lille bubbs, han var helt jätteledsen. När han kom hem fick han hoppa direkt i ett bad och sen har han strålat som en sol hela kvällen tills det att han slocknade i  säng för inte allt för länge sedan.
Får se hur det är med honom i morgon, men det verkar i alla fall inte var magsjuka. (och det ska vi vara glada för)

Så har vi fått en lägesrapport från skolan och det verkar funka bra för Elsa denna termin, även om de fortfarande har vikarie då fröken inte har kommit tillbaka från sin sjukskrivning än. ♥





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar