söndag 1 maj 2011

Milstolpar och filthäng




Mycket utomhus blir det så här års faktiskt. Elsa har en speciell stil när hon klättrar i träd, hon liksom sätter sig mellan två grenar som en kil och bara sitter där det ser jättefestligt ut. Men hon säger att det är så man ska göra om man ska vara i ett träd och man funderar ju på om hon kanske är en liten apa... ( en mycket charmig och söt apa då) 
I fredags hade vi pizza picknick ute på gården i solen. Ungarna trivdes även om det blåste en hel del och kändes rätt kallt för den som varit van med sommarvärme i några dagar. 



När man är ute så där mycket med Einar (framför allt i stan) så gäller det att komma på olika smarta lösningar att värma hans mat på. Som när det fikades med Helena i lördags, man värmer väl liksom i sin tekopp medan man fikar.. Så slipper man kladda med pulver och termosar spilla varmvatten och annat jox.
 Så har det varit en högtidlig helg i Einars liv. Det är så att den lille mannen har för första gången i sitt halvåriga liv åkt buss med fin-pappan. Jo, man kan se det som en milstolpe i livet! 
För en buss familj är det nästan en lite andlig känsla att se sitt barn för första gången åka flygbuss med pappa. Lite som konfirmation och student är för andra...
Fint var det i alla fall. ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar