onsdag 25 maj 2011

Vem vill ha en blöt?

Den som vill kan numera när som helst få en blöt puss! 
Einar delar ut mysiga blötisar  till höger och vänster men vissa vill man pussa lite mer. Elsa är en sån bra-pussare. 

Helgen som var hade vi hänga, klämma, känna... dvs den som ville, som inte träffat Einar innan, ville hänga med oss, eller bara få lite fika och lite vin var välkommen hit och klämma på Einar och hänga med oss. Det var massa fin-fina vänner som kom och hängde och klämde.
  
Ni som var här TACK för att ni kom! 
Einar var i sitt esse hela dagen, men Elsa mådde inte så prima som hon borde så hon åkte till P hon sa själv att hon mådde illa och inte orkade med folk( och det händer inte ofta).. Saknaden var stor! Elsa som varit med och bakat så mycket. Men hon fick med sig en låda med tårta och annat gott så hon var nöjd.


På söndagen promenerade vi runt i stan från kungsan till Hornstull och hem till Farsta igen skönt att gå, Einar har fått en ny fin vagn av världens bästa Erland och vi tog en långis för att köra in den. Vi är så sjukt nöjda allihopa.

Idag var vi till Clas Ohlsson och köpte en stegräknare så nu ska man väl komma ut ännu mer.

Så har Einar fått prova på det där med Amazom. Sitta i känna på ratten, sitta i pappas knä och köra in i garaget. (så som alla nog gjort någon gång) Einar var nöjd, eller han tjoade.. men det var nog roligast för pappan ändå! ♥


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar