tisdag 11 september 2012

Andra veckan på dagis och det går upp och ner för Einar. 
I går var det inga  problem och det gick hur bra som helst, men i dag var han otröstlig och jätteledsen när det skulle lämnas på morgonen (så klart hugger det i mammahjärtat ) och mamma var tvungen att ringa dagis för att försäkra sig om att allt var bra. 

Vet inte om själva vägen till dagis är mer spännande än själva vistelsen? Först när vi kommer ut på vår gata här i Leksand är det fullt av bussar sen kommer vi till älven med alla båtar, och så alla traktorer som faktiskt finns här ( i Farsta ser vi dem bara i studenttider) sen kommer vi till ett bygge med massa roliga blinkande maskiner och så alla långtradare och lastbilar. Slutligen ska Einar alltid titta efter morfars bil.

Idag ska  vi till BVC också. hoppas att vi passerar 11 Kg snart - tycker att det är dags att byta blöjstorlek snart, men det tar tid när man är en lillrumpa... 

Det är tomt efter Elsa och fotograf-pappan, nu får vi inte se dem på två veckor och hur ska vi stå ut med det? Men vi har ju vår inskolning och dom har sina skolor... Imorgon ska pappan på föräldramöte i Elsas skola. Mamman känner att hon skulle vilja var där ungefär lika mycket som pappan känner att han skulle vilja vara med på Einars inskolning så vi vår väl räkna det som rättvist även om det svider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar