tisdag 3 april 2012

Fotografen och hans familj


Sällan det händer att man(mor & son)får vakna med solen, men idag klev hela familjen upp i Photomic-ottan. 

Fotograf-pappan hade ett kneg på en skola i Norrtälje och vi andra hängde på... 
Nej, målet och moroten var så klart inte alls att stiga upp innan brevbäraren , utan att få hänga i Norrtälje och göra mysiga saker från TIDIG MORGON

Väl framme vid den där skolan där pappan skulle fotografera gick mamman och Einar för att hämta Elsa och gå med henne till hennes skola på morgonen. En sån där vardaglig grej som blir alldeles fin och jättespeciell för oss som inte gör sådant till vardags. Vardagslyx verkligen! Fina, fina Elsa.

Norrtälje har ju alltid varit ett blåshål och det var inte bättre idag fy satan så kallt det var. Efter att vi lämnat Elsa i skolan tog vi bussen till flygfältet och tillbringade sedan förmiddagen på öppnaförskolan så att Einar också skulle få ha kul.
Mycket har hänt sedan Elsa var liten och det som förr var Flygskolan har nu förvandlats till ett slags familjecenter med allt under ett tag Bvc, öppna mvc m.m (lite så som planerna är på brandmannen i Leksand) och det var jättebra. 
Einar Lekte järnet i flera timmar! 

Fotograf-pappan slutade redan vid lunch och vi tog en snabb nere på stan innan vi tog sikte på nästa stopp Badhuset. Meningen var att mamman skulle simma lite och pappan leka med sonen men snart insåg vi att det inte gick enligt plan. Sonen som hade badyxor med sig fick bada och pappan som slarvat bort sina fick nakenbada. (fötterna) Efter en stund kom Elsa med sitt fritids för det sedvanliga "tisdagsbadet" och vi vi massa mysig badtid. 
När fritids gick stannade Elsa kvar med oss en stund till, hon har ju de senaste veckorna förvandlats till ett riktigt vattendjur - och det är riktigt härligt! 

En kväll som denna somnade i alla fall två barn tidigt och två trötta föräldrar sover snart också. (om inte pappan redan gör det) mamman har ryggskott och imorgon blir pappan buss-pappa igen.♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar