måndag 20 februari 2012

tredagarshelgen!


Har man inte saker för sig så skaffar man sig det! 
Vi har firat låååååånghelg på mässan i Älvsjö, två mässor och otroligt massa fint att titta på och dregla lite efter.. 

fredagen var mamman på båda mässorna med sprang mest bara igenom (man kan omöjligt avverka TVÅ mässor på TVÅ timmar) 

På lördagen fick Einar följa med mamma (så att pappan som var ledig kunde få lite egentid) på SYMÄSSAN. Jodå, ni läste rätt mamman var på symässa (!) 
Inte för att handarbete av det slaget ligger så där jättenära hjärtat mer än att titta på och njuta av, men fina Anna som är bäst på det där syandet hade åkt ända från Dalarna och hit ner för att gå på mässan och då satt det fint att få till lite fint umgänge med henne. Det var så länge sedan och så skönt att äntligen få till det så att hon och mamman kunde ses. 



Handarbete i all ära med det var otroligt mycket fint att fästa blicken på där även om man inte vet vad som är styrbord och babord på en trådrulle...
Sätergläntan i Insjön hade en egen supermysig monter, och bara det gjorde att mamman kände kärlek på den mässan. 

Efter timmar av sånt där stick var det dags för lilla E att bli hämtad av pappsen för att ha grabbkväll med mello på tv:n. 
Mamman tog sig in till stan och mötte upp tjejorna H och F samt Hs man H för att tillsammans ta en helkväll på 19 glas  i gamla stan. Mysigt, trevligt och fantastisk service. (tack Einars bonus-farbror)

Söndagen var en (i denna familj kallad) buss-söndag, dvs en buss-pappa som i ottan beger sig för att köra Arlanda flera gånger. 
Mamman och Einar tog sig åter till mässan. Denna dag ägnades helt år antikmässan, med oss hade vi fina Caisa. 
Och ja, man blir kär i allt, eller så känner man sig jättegammal när man ser den tallrik man åt på som barn på antikmässan. 
Nåja, Elsa har också ätit på den och det är väl dags att leta reda på den till Einar..


Efter mässan bar det av in till citykärnan  - cityterminalen! 
En liten kille som varit på (för honom) tråkmässa med mamma hela dagen, står nu och spanar i fönstret efter bussar..kanske PAPPAS buss. 
När han sedan får se pappan komma där i uniform tjuter han högt och springer mot sin älskade buss-pappa. Det var helt klart hans bästa ögonblick på hela helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar