lördag 16 april 2011

I en kundvagn på stor coop

 Det har varit kanonfint väder med vårsol och värme i flera dagar nu och vi har verkligen njutit. Massor med utomhusvistelse (promenader) har det blivit.

Fredagen bjöd på picknick på Hötorget tillsammans med en förskoleklass från Kvisthamraskolan. Dom skulle på konsert och se Majas alfabetssånger och passade på att äta sin medhavda matsäck i solen.
Markus skulle få äran (på Elsas begäran) att vara med på konserten och även mamma och lilla E åkte in till stan för att få snylta åt sin lite mystid Elsa. En matpaus och en tunnelbaneresa är bättre än inget alls...
Elsa var nöjd med den matsäck vi knåpat ihop och det var ju för väl.. Man vet aldrig hon hade kunnat dissa den helt. Den senaste tiden har hon "slutat tycka om" köttbullar, spenat, lök  - fix idé enligt oss!
Att hennes klass gjorde en resa in till stan var i alla fall guld. 


Och så det där med bemärkelsedagar,  ibland är de smärtsamma. Av oss älskade människor som inte  finns med oss längre. Men vi minns deras födelsedagar och vi firar i våra hjärtan.
I helgen har vi haft en sådan dag, och nästa vecka kommer det två  likadana dagar till. 
Men det är så det är och förhoppningsvis gör det oss starkare. 

Så, kära C & H och alla andra, ni kommer alltid att vara med oss
♥♥♥♥







En duktig familj storhandlar eller hur? 
 Det är i alla fall fint och se att Einar trivs med att delvis leva sitt liv i en kundvagn på stor -coop. Men han är ju nöjd med det mesta och alltid tillfreds med tillvaron vår lille store man.
Håll med om att han är gulligt lik sin pappa? ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar