söndag 6 februari 2011

Så har vi det nu

Lillebror är glad, han äter och växer som han ska. Vi har varit i Norrköping och Linköping, fina kusinen Hannes är numera en glad och klurig 5 åring. Jo tiden går blixtsnabbt snart har vi en 5 månaders liten farbror... fixar-Einar ligger till stor del och fixar med sina händer i munnen. Tydligen så kliar det och dreglar massor så vi får se när det vankas tand.


Fina Elsa då, jo hon har det kruxigt i skolan och kommer nu att byta klass. Om man ändå kunde vara med henne hela tiden och blänga argt på dom som säger dumma saker. Men hon ska få all hjälp hon behöver och det kommer att bli bra det har vi liksom lovat henne. Och jag tvivlar inte på att skolan gör vad dom kan för att hjälpa henne heller, hjälp oss att hålla tummar och tår för våran fina, fina Elsa. 
Ett stort tack till fin-farmor Åsa som räddade oss och  myste en hel dag med Lillebror när vi var på allvarligt möte i skolan. Det var guld och du får göra om det när du vill. Om det nu skulle finnas andra mysa-Einar-aspiranter så har vi ett viktigt möte i Mars också  som vi måste gå på, det är bara att räcka upp en tass. ♥




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar